Stickere Oglinda – un efect WOW!

posted in: birou, camera copilului, casa | 0

Stickere – le oglinda din acril sunt unul dintre cele mai populare produse de decorare a peretilor

Stickere oglinda forme

Stickere – le oglinda sunt folosite in mod regulat in ultimii ani pentru a aduce mai multa lumina si un plus de stil in spatiile interioare. Sunt realizate dintr-o foaie de sticla acrilica. Oglinda acrilica este extrem de durabila, rezistenta la zgarieturi si este, foarte usoara si usor de curatat. Din această cauza, oglinzile acrilice sunt preferate la birouri si in camerele de zi, chiar si in camerele copiilor. Pot reflecta lumina in mod eficient si confera spatiilor un aspect mai luminos si mai modern.

Oglinzile acrilice sunt disponibile intr-o gama larga de forme, modele si culori

De la oglinzi optime pentru o camera de oaspeti moderna si clasica, la un design elegant, care se va potrivi ideal cu ambele stiluri antice si moderne. Stickere – le oglinda pot fi atat rotunde sau ovale, pot fi realizate in forma de obiecte sau figuri geometrice, in functie de preferintele clientului. Unele modele vin cu cadre traditionale sau cu ornamente extravagante. Alte oglinzi pot fi complet fara rama pentru a adauga un plus de stil spatiului. De asemenea, din oglinda acrilica pot fi create litere sau cuvinte. In gama noastra de produse veti gasi oglinzi argintii sau aurii.

Stickere oglinda text

Desi oglinzile acrilice sunt produse excelente pentru stilizarea spațiilor interioare, ele pot crea zone cu o lumina foarte puternica. Cel mai bine este sa alegeti o oglinda potrivita marimii camerei. Astfel lumina va fi reflectata in intregul spatiu, dar nu in cantitati exagerate, care sunt iritante.

În general, oglinzile acrilice sunt soluția perfectă pentru multe dintre casele și birourile zilelor noastre. Acestea sunt capabile să ofere un sentiment de spațiu, să reflecte lumina și să ofere un decor elegant. Oglinda acrilică este adesea considerată cea mai buna combinație de a crea instant un sentiment de glamour, care poate transforma un spatiu anost.

Stickere oglinda pana aurie

Ti-a placut acest articol? Citeste in continuare si altele de pe blog-ul nostru!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *