Sticky Art – Stickere decorative si nu numai….

Ce am realizat in anul care a trecut. sticky-art.ro

Pentru Sticky Art, anul 2020 a fost plin de provocari, dar si multe realizari. Cu ajutorul vostru, dragi clienti, am reusit sa facem o serie de investitii care ne-au permis sa extindem gama de produse. Am devenit dintr-un simplu vanzator, un producator. In acest moment putem sa realizam pentru Dvs diverse modele personalizate. Stickere decupate pe cutter-plotter, printate pe autocolant ce pot fi aplicate practic pe orice suprafata sau etichete pentru produse. Tricouri personalizate, tablouri canvas sau diverse modele din oglinda acrilica. De asemenea ne-am diversificat gama de produse cu articole pentru bebelusi si ghete transparente de diverse culori.

Toate echipamentele noastre sunt achizitionate de la producatori cu renume mondial, de inalta fidelitate, astfel incat sa va putem oferi produse de cea mai buna calitate.

In momentul de fata avem in portofoliu peste 1500 de modele de stickere si constant realizam modele noi. Anul trecut am onorat peste 7.000 de comenzi, multe dintre acestea fiind catre clienti recurenti. Dorim sa multumim pe aceasta cale si clientilor nostri care au lasat recenzii si poze cu produsele achizitionate pe pagina noastra de Facebook.

La sfarsitul anului trecut am migrat magazinul sticky-art.ro pe o noua platforma. Mai performanta, mai rapida, mai stabila si cu facilitati noi pentru a va usura navigarea pe site si sa puteti gasi si comanda mult mai repede produsele de care aveti nevoie.

Stickere decupate pe cutter-plotter

Nu au fundal, nu au margini – ce e in poza asa e si pe perete, masina sau mobilier. Pot fi realizate atat pentru interior cat si pentru exterior din autocolant colorat in masa, mat sau lucios. Stickerele pentru exterior sunt rezistente la razele UV sau jetul de apa. Pot avea o durata de viata de 4-5 ani sau chiar mai mult. Acest procedeu de realizare a stickerelor se preteaza pentru modelele gen siluete, texte motivationale, logo-uri, etc

Stickere printate Sticky Art

Sunt realizate prin imprimarea autocolantului transparent sau alb cu tehnologia inkjet. Sunt folosite imprimante de format mare si cerneala eco-solvent. Stickerele astfel realizate sunt absolut sigure pentru mediul inconjurator, nu sunt toxice si nu emana miros. Cu acest gen de imprimante posibilitatile sunt nelimitate. Realizam stickere pentru perete, pentru podea, etichete pentru produse, semne indicatoare, printam pe panza canvas si nu in ultimul rand tricouri sau orice textile personalizate.

Oglinda acrilica taiata cu laserul

Oglinzile acrilice au rezistenta la spargere de 10 ori mai mare decat sticla cu aceeasi grosime. Totodata, sunt materiale rezistente si cu greutate redusa, fiind special concepute pentru a inlocui oglinzile din sticla intr-o gama larga de aplicatii (in special unde este necesar un nivel inalt de siguranta).

Oglinzile acrilice sunt recomandate pentru aplicațiile indoor. Datorita greutatii reduse, a rezistentei ridicate la impact si a usurintei de prelucrare, oglinzile acrilice au eliminat limitarile estetice si fizice ale oglinzilor din sticla obisnuite.

Ele pot fi folosite ca suprafete oglindate in decoratiuni si amenajari interioare, mobilier comercial, standuri expoziționale, diferite display-uri, etc

Deoarece oglinzile acrilice nu au rigiditatea sticlei, pot aparea unele imperfectiuni sau denaturari ale imaginii reflectate, mai ales cand sunt folosite placi de dimensiuni mari.

Produse pentru bebelusi

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa indepliniti visul de a deveni parinti, insa inca de la primirea minunatei vesti, incepeti sa va ingrijorati cu privire la toate obiectele pe care trebuie sa le cumparati inainte de venirea micutului pe lume. Care sunt accesoriile de care veti avea cu adevarat nevoie?

Ai cumparat stickere de la Sticky Art?

Posteaza pe Instagram sau Facebook poze cum ai decorat, da-ne un tag, scrie un review sau trimite-ne pozele pe email cu experienta pe care ai avut-o montand stickerele noastre si s-ar putea sa ai surpriza sa-ti regasesti povestea pe blogul nostru! Citeste povestea altor clienti, poate fi o sursa de inspiratie nemaipomenita!

Colour Your Life!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *