Sticker decorativ – unde le aplicam?

posted in: Intrebari frecvente | 1

Aveti intrebari despre unde sa aplicati un sticker decorativ?

Una dintre cele mai populare intrebari care ni se adreseaza este „unde pot aplica un sticker decorativ”. Avem raspunsurile pentru dvs. chiar aici. Aflati care sunt cele mai potrivite suprafete pentru stickerele decorative si care suprafete nu sunt la fel de potrivite.

Informatii utile pe care le vom impartasi cu dvs includ:

  • Suprafete pe care puteti aplica stickere de perete
  • Suprafete pe care nu trebuie sa aplicati stickere de perete
  • Ce facem atunci cand avem peretii proaspat vopsiti
    Cititi mai jos …

Unde pot aplica stickerele Sticky Art?

Stickerele decorative de la Sticky Art depasesc peretii! Un sticker decorativ poate fi lipit pe orice suprafata neteda, plana si finisata. Aceasta include ferestre, bai, gresie, usi, oglinzi, panouri, mobilier, dulapuri, laptopuri, iPad-uri, masini … practic oriunde va puteti gandi.

Unde nu ar trebui sa aplic stickere decorative?

Covoarele, tesaturile, imbracamintea sau alte materiale textile nu intra in discutie. Fibrele nu pot oferi un suport adeziv. De asemenea, nu va recomandam sa aplicati stickerele noastre pe caramida, ciment, var sau alte suprafete poroase.

Va recomandam sa evitati aplicarea stickerelor pe mobilierul lacuit, precum si orice suprafata expusa in mod regulat la caldura sau frig extrem, deoarece acest lucru poate provoca incretirea, craparea sau ulterior pot fi dificil de indepartat. Doar stickerele pentru masina rezista temperaturilor extreme, acestea fiind fabricate dintr-un autocolant special. De asemenea, nu introduceti articole decorate cu un sticker decorativ intr-o masina de spăalat vase, un cuptor sau un cuptor cu microunde.

Pot aplica un sticker decorativ pe suprafete texturate?

Garantam ca stickerele de perete Sticky Art se vor lipi de suprafete netede, plane, dar nu putem garanta ca se vor lipi de suprafete texturate. Daca aveti o suprafata texturata, va rugam sa testati suprafata inainte de cumparare. Un test foarte simplu se poate face cu o banda adeziva de mascare (scotch de hartie). Daca dupa 24 de ore banda nu se dezlipeste, atunci si stickerul va sta lipit. Va rugam sa retineti, nu oferim returnarea banilor pentru stickerele de perete care nu se lipesc pe o suprafata texturata.

Ce zici de masina mea?

Da – desi, asa cum am mentionat mai sus, expunerea la temperaturi extreme poate determina stickerele de perete sa devina fragile. Cu toate acestea, stickerele decorative pentru masina sunt special create pentru a rezista la soare, ploaie si zapada. Acestea nu vor fi afectate daca sunt aplicate in mod corespunzator fie pe luneta, parbriz, laterale, fie bara de protectie.

Pot aplica stickere de perete intr-o camera pe care tocmai am zugravit-o?

In instructiunile noastre pe care le gasiti in colet avem o nota prin care recomandam un timp de asteptare de 4 saptamani intre vopsire si aplicarea autocolantelor pe pereti. De multe ori ni se spune „Serios!?!?” – si vrem sa reiteram ca suntem 100% seriosi in acest sens! Am descoperit ca nimic nu deterioreaza un autocolant de perete mai repede decat vopseaua proaspata.

Chiar daca vopseaua se simte uscata la atingere, este nevoie de foarte mult timp – uneori de cateva saptamani ca aceasta sa se usuce complet. Daca un sticker decorativ este aplicat inainte ca vopseaua sa fie uscata complet, acesta se poate ondula, decoji sau cadea complet … si s-ar putea sa se ia si cu vopsea. In general, NU aplicati stickere pe pereti proaspat vopsiti sau tapetati. Lasati vopseaua sau tapetul sa se usuce cel putin 4 saptamani.

Stim ca asteptarea este grea, dar ultimul lucru pe care il dorim este ca noul tau sticker sa cada dupa ce l-ai aplicat. Asadar, asezati-va, relaxati-va si lasati vopsea sa-si faca treaba pentru putin timp.

Se pot aplica stickere pe peretii vopsiti cu lavabila pe baza de silicon sau teflon?

Peretele trebuie sa fie curat, fara urme de praf. Nu se aplica pe pereti afectati de condens sau mucegai. Nu se aplica pe vopseluri lavabile care contin teflon sau sunt tratate special sa nu aiba aderenta la murdarie.

Pot aplica un sticker decorativ de perete pe mobila?

Da, stickerele de perete pot fi lipite pe mobila. Va rugam sa retineti urmatoarele. Decolorarea mobilierului expus la lumina soarelui nu are legatura cu utilizarea produselor noastre. NU aplicati stickere de perete pe mobilierul lacuit. Intotdeauna cel mai bine este sa testati inainte de a aplica pe o suprafata delicata.

Vrei sa afli mai multe? Citeste si acest articol….

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *