Decor perete de Valentines Day

posted in: casa | 0

Cum poti crea o atmosfera speciala de Valentines Day? Decor perete – o solutie rapida si accesibila

Stim cu totii ca in aceasta perioada asteptarile partenerilor nostri sunt foarte mari chiar daca nu o spun in mod direct. Fiecare dintre noi spera la o mica surpriza din partea iubitei sau iubitului prin care sa sa simta apreciati si sa primeasca acel semn de afectiune. Idei si posibilitati sunt multe… De la bijuterii, flori, cadouri mai mici sau mai mari, lista poate continua la nesfarsit. Dar, ce-ar fi daca atunci cand persoana iubita vine acasa si vede un decor perete deosebit? Am ales pentru voi mai multe modele care pot fi aplicate pe perete. Incepand de la intrare, continuand cu sufrageria si terminand cu dormitorul.

Decor perete Casa Dulce Casa
Sticker perete Casa dulce casa

Stickerele de perete pot fi realizate prin mai multe metode.

Decupare din autocolant colorat, printate full color si decupate pe contur si de asemenea pot fi realizate din oglinda acrilica. Avantajul major al stickerelor pentru perete este ca dupa o perioada pot fi inlaturate, iar peretii nu vor fi afectati.

Decor perete Forever with you
Decor perete Forever with You

Nu ai gasit la noi un model care sa-ti placa? Nu-i nimic, te ajutam cu mare drag sa realizam un model personalizat. Tu doar sa ne dai o idee si sa ne spui la ce dimensiune doresti decorul, iar noi vom veni cu cateva propuneri grafice. Nu te costa nimic. Poate fi un mesaj, o poza, o silueta, chiar si o combinatie dintre acestea.

Decor perete Locul meu preferat este in bratele tale
Locul meu preferat este in bratele tale

Ce este important sa stii, ca stickerele de perete nu se pot aplica pe suprafete cu denivelari mari, iar lavabila nu trebuie sa contina teflon, silicon sau latex. Pe acest tip de suprafete autocolantul nu va sta lipit. Si totusi, ce ramane de facut? Acelasi model care ti-a placut il putem printa pe canvas si vei obtine un tablou minunat.

Vrei sa afli mai multe informatii legate de un decor perete? Citeste si celelalte articole de pe blogul nostru.

Decoreaza, e simplu!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *