Sticky de perete – Sfaturi utile pentru aplicarea acestuia

Se poate aplica un sticky pe un perete nou vopsit?

Este întotdeauna recomandat să aștepți ca peretele să se usuce înainte de aplicare. Îți recomandăm să aștepți cel puțin 14 zile înainte de a aplica sticky-ul de perete. Acesta nu va avea o aderență optimă pe pereții nou vopsiți, existând riscul să apară bule de aer datorită procesului de uscare a vopselii. Vopseaua trebuie să se usuce înainte de aplicare. Ține cont de faptul că anumite substanțe chimice din vopsea pot necesita 6-8 săptămâni pentru a se usca complet.

Sticky animale si copac
Sticker perete Animals Decor

Pe ce tipuri de suprafețe se pot aplica sticky de perete?

Înainte de aplicare, trebuie să ai în vedere că un sticky de perete poate fi aplicat numai pe anumite suprafețe. Suprafețele trebuie să fie netede și fără urme de pete sau grasime. Ar trebui să ai grijă să eviți suprafețele puternic texturate. Evită aplicarea pe suprafețe precum vopsele pe baza de silicon sau teflon, pereți de ciment sau cărămizi.

Sticky personalizat Snoopy
Sticky Snoopy

Unde poți pune stickerele în baie?

Există multe lucruri de luat în considerare înainte de a pune autocolante pe pereții băii. Primul este temperatura. În plus, trebuie să te asiguri că pereții sunt complet uscați și nu umezi, astfel încât să se poată aplica autocolantul. De asemenea, poți lua în considerare adăugarea stickerului pe faianța pentru un design mai fin.

Stickerele de perete se lipesc de lambriurile din lemn?

Stickerele de perete se lipesc pe lambriul din lemn vopsit sau dat cu lac. Se va dezlipi dacă îl aplici pe pe un lemn crud, nevopsit. Sticky sunt ideale pentru a decora mobilierul din pal melaminat, au un efect deosebit pe mobilierul alb, cum e cel de la Ikea.

Există suprafețe pe care stickerele nu vor sta lipite?

Stickerele de perete sunt concepute pentru a fi compatibile cu multe suprafețe, atâta timp cât sunt netede și au o textură ușoară. Suprafețele precum metalele plate, sticla și pereții vopsiți sunt ideale. Stickerele nu sunt concepute pentru a se lipi de suprafețe aspre sau denivelate. De asemenea, suprafețele trebuie să fie curate și desprăfuite pentru ca autocolantul să se aplice perfect.

suprafete pe care se pot aplica sticky
Suprafete pe care se pot aplica Sticky

Vrei să afli mai multe detalii? Citește și articolul Sticker decorativ – unde le aplicam

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *