Hai sa ne cunoastem!

posted in: Uncategorized | 0

Salut! Noi suntem echipa Sticky Art – Octavian, Cristina si Andu. Aaa … si sa nu le uitam pe Eva si Andy (doua cateluse Yorkshire) 🙂 Pasiunea noastra este decorarea.

Octavian – de mic mi-a placut fotografia, pe atunci pozele se faceau pe filme alb-negru si rar color. Aveam acasa si un minilaborator pentru developare.

Cristina – mereu muta mobilierul in casa. Niciodata nu stii unde vei gasi biroul sau canapeaua 🙂

Andu – e pasionata de pictura, are un trilion de creioane colorate si carioci. Pe peretii unde nu sunt stickere decorative, sigur sunt picturile ei

Acum trei ani ne-am mutat in casa noua si cum toti peretii erau albi si tristi trebuia sa facem ceva…. Dar cum resursele erau limitate trebuia sa gasim niste solutii ieftine, rapide si simplu de pus in practica. Sa nu mai spunem ca ne si plictisim repede de acelasi decor! Solutia – stickere decorative. Sunt ieftine, se lipesc rapid (sunt autocolante) si le poti dezlipi cand te plictisesti de ele fara sa strici peretii. Ne-am uitat in stanga, ne-am uitat in dreapta; pe toate site-urile cu stickere si cu greu am reusit sa le adunam. Nu le-am gasit pe toate intr-un singur loc. Ca na, vroiam stickere cu peisaje, stickere de masurat inaltimea, stickere personalizate, stickere cu flori… si asa mai departe. Si uite asa ne-a venit ideea “ce-ar fi daca noi am avea intr-un singur loc stickere decorative pentru toata casa si pe gustul oricui?”. Si ne-am pus pe treaba; cauta producatori, ia mostre, testeaza, incearca sa le aplici, da-le jos. Intr-un final, in primavara lui 2017 s-a nascut sticky-art.ro

Acum avem peste 15.000 de clienti multumiti, peste 2.000 de modele de stickere decorative, avem dotarile necesare sa producem stickere personalizate ce pot fi lipite acasa, la birou, pe masina sau pentru a decora o vitrina.

Intr-o perioada scurta am reusit sa ne facem cunoscuti prin calitatea produselor noastre si prin promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, iar clientii ne recomanda prietenilor sau familiei.

Sloganul nostru – Colour Your Life!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *