Modele de stickere – combina-le intre ele.

posted in: camera copilului, casa | 0

Creaza-ti propriul design.

Acest proiect este perfect pentru persoanele carora le place sa gandeasca creativ! Astazi, va vom indruma in arta de a mixa sau a combina mai multe modele de stickere de perete. Desi unele dintre produsele noastre au fost concepute cu o tematica bine definita, in magazinul nostru exista nenumarate alte modele care au potentialul de a fi combinate in moduri pe care nimeni nu le-a mai vazut pana acum. Va ganditi sa va creati propriul model personalizat? Cititi mai departe ghidul nostru.

Ce aveti nevoie?

  • Un perete gol sau o alta suprafata plana
  • Modele de stickere de la Sticky Art
  • O ruleta pentru masurat (optional)

1. Identificati suprafata

Inainte de a incepe sa lipiti, ar trebui sa aveti o idee foarte buna despre spatiul pe care doriti sa-l decorati. Indiferent daca aveti o parte dintr-un perete, o camera completa sau un mobilier, avem tone de modele creative si personalizabile care pot fi utilizate pentru a umple orice zona. Faceti niste masuratori si pastrati-le la indemana pe masura ce incepeti sa alegeti din multitudinea de modele de stickere decorative.

Atentia la detalii este foarte importanta: daca intentionati sa lipiti stickerele intr-un spatiu mic, utilizati ruleta! Intotdeauna este ideal sa stii exact care este spatiul de lucru. Dupa ce ati stabilit suprafata pe care trebuie sa o acoperiti, puteti determina care modele de stickere vor fi prea mari (sau prea mici!). Puteti gasi informatii detaliate despre dimensiuni pentru toate stickerele noastre de perete pe paginile de produse, la descriere.

2. Alege mai multe modele de stickere

Poate deja ati pus ochii pe un model sau poate abia acum incepeti cautarile. Oricum, nu veti avea nicio problema sa alegeti abtibildurile care se completeaza in mod natural. Cautati modele cu culori, forme similare sau cu aceeasi tematica. Puteti imbrăca o silueta neagra simpla cu accente metalice sau viu colorate sau puteti adauga frunze dintr-un copac in ramurile altuia. Cerul este limita!

Sunteti in pana de idei? Consultati rubrica „Produse similare” din partea de jos a fiecarei pagini de produs. Acestea sunt produse selectate manual care credem ca se vor combina frumos! Totusi sa nu va fie teama sa experimentati: propriul ochi de designer va poate face sa descoperiti doua modele de stickere care se completeaza reciproc in moduri pe care noi nu ni le-am imaginat vreodata.

3. Aplicati modele de stickere Sticky Art

Cand sunteti gata, aplicati stickerele de perete. Distrati-va, fiti creativi! Daca ceva nu arata bine de prima data, pur si simplu dezlipiti si incercati din nou. Reaplicati pana cand ati creat o armonie perfecta intre modelele alese. Arata grozav, nu-i asa?

Cautati cateva exemple din viata reala a acestui proiect? Aceste poze ni le-au trimis clientii nostri. V-ati inspirat? Cand ati terminat proiectul asteptam si pozele voastre la contact@sticky-art.ro

modele de stickere Tinkerbell
Tinkerbell + It’s Bed Time

Colour Your Life!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *