Stickere de perete: Intrebari frecvente

posted in: Intrebari frecvente | 1

Obtineti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre stickere de perete, inclusiv siguranta, curatare, indepartare si multe altele.

Ce sunt mai exact stickere de perete?

Stickere de perete – cunoscute si sub denumirea de autocolante de perete, abtibilduri de perete si chiar tatuaje de perete sunt de obicei foi foarte subtiri de vinil cu o parte imprimata si o parte adeziva. Se lipesc de pereti si de alte suprafete fara utilizarea de cuie sau lipici.

Urmariti filmuletul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza stickerele noastre de perete si cat de usor este sa decorati cu ele.

Unde sunt facute Decorurile de perete Sticky Art?

Stickerele de perete personalizate sunt facute cu mandrie de noi, utilizand materiale de cea mai buna calitate fiind special produse pentru a fi lipite pe perete. Stickerele colorate sau produse precum oglinzile acrilice sunt fabricate in tara de origine, producatorii fiind foarte atent selectati de noi pentru a respecta toate standardele de calitate. 

Stickere de perete – sunt sigure pentru copii?

Decorati-va cu incredere stiind ca stickerele pentru pereti Sticky Art nu contin substante chimice nocive precum ftalatele si plumbul, ceea ce le face sigure pentru a fi utilizate in spatiul dvs. personal.

Imi pot curata stickerele de perete?

Folositi o carpa usor umeda si un pic de sapun pentru maini pentru indepartarea murdariei, prafului sau a altor substante care se pot depune pe peretii Dvs.

Noi nu recomandam pulverizarea substantelor chimice pe sau in jurul stickerelor de perete. Contactul direct sau expunerea prelungita ar putea provoca producerea bbulelor de aer, rularea, dezlipirea sau decolorarea acestora.

Cum indepartez stickerele de perete?

Ne mandrim cu faptul ca stickerele noastre de perete sunt detasabile! Indepartarea este la fel de usoara ca aplicarea. Pentru a indeparta, incepeti de la un colt si dezlipiti incet abtibildul de pe perete sau suprafata, deplasandu-va spre centrul stickerului, pana cand este dezlipit complet de pe perete. Tragerea prea tare, prea rapida poate determina intinderea stickerului. 

Cum pot depozita stickere de perete daca vreau sa le aplic mai tarziu? 

Daca doriti dezlipirea stickerelor, fie pentru a le muta intr-o locatie noua, fie pentru a le reutiliza la o data ulterioara, va recomandam sa pastrati hartia suport pe care vin in ambalajul original. Puteti re-aplica stickerele pe hartia suport, le puteti rula si le puteti depozita oriunde doriți.

In locul foii suport originale, puteti folosi hartia cerata sau hartia de copt care functioneaza la fel de bine pentru acest scop.

Hai sa ne cunoastem!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *