Stickere autocolante in loc de tapet?

posted in: casa | 0

Stickere autocolante sau tapet, nu ar trebui sa fie o decizie prea grea. Totul depinde de ce vrei sa faci si care este obiectivul tau.

Sa presupunem ca ai renovat recent si ai zugravit peretii cu vopsea lavabila, iar tot peretele este intr-o singura culoare. Ti-ai dat seama ca parca lipseste ceva si vrei sa adaugi o pata de culoare. Ai putea sa decorezi peretele cu niste forme geometrice, poate niste flori sau rame cu fotografii. Si totusi nu esti sigura ca asta ar fi ce-ti doresti. In acest caz cu siguranta iti recomand sa incerci niste stickere autocolante. Sunt destul de ieftine. Gasesti o gama foarte variata (flori, forme geometrice, iluzii optice, stickere colorate pentru copii, stickere monocrome, mesaje pe pereti, etc). Daca nu-ti place cum vin pe perete le poti repozitiona foarte usor, fara sa afectezi vopseaua.

stickere autocolante, stickere copii cu animale
Sticker perete copii Animals Decor

Stickerele autocolante sunt foarte eficiente in astfel de situatii sau daca vrei sa acoperi o pata sau un desen de pe perete facut cu atat de mult talent de copilul tau!

Nu ai nevoie de un specialist in aplicarea stickerelor, totul poti sa faci singura. Atentie insa, vopseaua lavabila nu trebuie sa fie pe baza de silicon sau teflon! Nici un sticker nu va sta lipit pe acest tip de lavabila.

Atunci cand vrei sa utilizezi tapetul, trebuie sa fii foarte hotarata si sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

  • Odata aplicat pe perete este mai dificil de dat jos si va trebui iar sa zugravesti sau sa aplici alt tapet
  • Ai nevoie de un meserias bun care sa-l lipeasca. Daca nu ai experienta, risti sa nu te descurci si sa-l strici
  • Costul tapetului este mai mare, si trebuie sa-l lipesti macar pe un perete (ultima parte e discutabila, depinde de imaginaia fiecaruia)
  • Vei folosi fototapet sau tapet simplu?

Cu siguranta, un tapet aplicat corect poate crea o senzatie extraordinara de confort si poate fi o decorare excelenta a camerei. Aaa, si era cat pe ce sa uit, pe tapet poti lipi stickere autocolante, dar pe abtibilduri nu poti lipi tapet 🙂

Colour Your Life!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *