Stickere – Back to School

posted in: casa | 1

Gata, suntem pregatiti de scoala! Oare?! Am luat de toate; ghiozdan, caiete, carioci, creioane…. Hmm, oare ce am uitat? Stickere!

O sa ma intrebi “Pentru ce am nevoie de stickere?” Este foarte simplu, cum ii creezi micutului un spatiu in care sa se simta confortabil, sa mai viseze si la lucruri d-ale copilariei? Chiar crezi ca daca ai luat toate rechizitele, uniforma si ghiozdanul ai terminat cu pregatirile de scoala?

Orice copil, fie ca se afla la ore in clasa, fie ca este acasa si isi face temele are nevoie si de momente de relaxare, cand gandurile ii fug departe de scoala. Super-eroii, printesele, personajele preferate din desene animate, acestea sunt preocuparile copiilor din clasele primare, poate chiar si a celor de la gimnaziu. Este foarte simplu sa creezi o ambienta placuta in camera copilului. Si nu costa o avere.

Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi peretii sau mobilierul cu stickere autocolante sau abtibilduri. Ai o sumedenie de posibilitati din care sa alegi. Captain America, Iron Man, Spiderman, printese, animale din jungla, personaje preferate … pe toate le gasesti de lipit pe perete. La noi gasesti peste 800 de modele diferite. Este simplu sa le aplici, nu afecteaza suprafata peretelui si poti sa le repozitionezi. Mai mult decat atat, decorarea poate fi un proiect de familie la care participa toti membrii de la mic la mare. Este un proiect DIY (Do It Yourself) foarte distractiv si poate fi un prilej foarte bun de apropiere.

Sa nu ignoram clasa de la scoala sau de la gradinita.

In zilele noastre o mare parte din timp copiii si-l petrec in clasa. Acum, la inceput de an scolar este momentul oportun sa decoram si clasa. Este foarte important, mai ales in primele saptamani de scoala, copiii sa paseasca cu placere in clasa. Sa le asiguram un spatiu primitor este la indemana oricui, cu un efort minim.

Colour Your Life!

Please follow and like us:

  1. Adrian

    Aveti mare dreptate. Spatiul copilului este foarte important pentru confortul psihologic. Foarte buna recomandarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *