Stickere copii. Decorarea dormitorului Oanei

posted in: camera copilului | 4

Nu-i asa ca atunci cand ai terminat de renovat si ai finalizat redecorarea ti se umple sufletul de bucurie?

Recent am primit o poza de la o clienta, Oana, pe care am simtit ca trebuie musai sa v-o aratam. Oana a folosit o combinatie de trei stickere copii prin care a transformat dormitorul fetitei sale intr-un mod uimitor. Cele trei stickere sunt Sticker perete Muffins, Princes castle si Flowers and birds.

Vedeti mai jos si rezultatul folosind autocolante din categoria Stickere Copii

stickere copii
Poza Oanei

Pe langa poza, Oana ne-a scris urmatorul mesaj: Am cumparat recent de la voi trei abtibilduri din categoria Stickere Copii ca sa decorez dormitorul fetitei mele. Am primit foarte repede comanda si m-am apucat de decorat 😊. A fost foarte simplu de aplicat, iar tot procesul nu a durat mai mult de o ora. Sunt foarte multumita de rezultat! Fetita mea este foarte incantata, parca ar fi intr-o poveste cu printi si printese. Am primit foarte multe aprecieri din partea prietenilor nostri si m-au intrebat de unde le-am luat. Multumim pentru o camera plina de culoare!😊 O sa va recomand ori de cate ori am ocazia.

Intr-adevar, peretele dormitorului arata senzational. Dar partea cea mai frumoasa este ca atunci cand fetita Oanei va creste, iar acest decor nu se va mai potrivi varstei, se poate dezlipi foarte usor de pe perete fara a fi nevoie sa mai zugravesti. In locul castelului si a brioselor se pot lipi alte stickere potrivite varstei si personalitatii.

Despre poza sa, Oana ne mai spune…Sper ca aceasta poza sa le inspire si pe alte mamici in cautarea de idei pentru redecorarea camerelor copiilor.

Si noi credem ca aceste poze ii pot inspira si pe altii. Doar sa nu uitati atunci cand sunteti intrebati sa spuneti tuturor ca ati luat stickerele de la Sticky Art 🙂 Multumim Oana inca o data ca ai vrut sa impartasesti cu noi aceasta experienta!

Aveti poze cu stickere decorative? Puteti sa ni le trimiteti pe mail si s-ar putea sa aveti surpriza sa va regasiti povestea pe blogul nostru!

Colour Your Life!

Please follow and like us:

4 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *