Utilizarea stickerelor – Optiuni pentru fiecare încapere

posted in: casa | 0

Stickerele pot fi utilizate ca elemente decorative în orice cameră. Iată care sunt opțiunile pentru utilizarea stickerelor în diferite încăperi.

Bucătărie

Utilizarea stickerelor în bucătărie și lipirea acestora pe perete va fi originală. În loc de magneți plictisitori, o astfel de decorare va avea mult mai mult succes. Ele pot fi folosite și pentru decorarea dulapurilor sau frigiderului, alegând imagini potrivite, precum legume, fructe etc.

Utilizarea stickerelor in bucatarie
Sticker Coffeemania

Utilizarea stickerelor în sufragerie

Stickerele decorative sunt adesea folosite pentru a umple spațiul din spatele canapelei sau deasupra televizorului. Ar trebui să alegi desene potrivite pentru interiorul sufrageriei și ar trebui să fie combinate cu schema generală de culori. Poți alege stickere care prezintă un copac sau inscripții. Este mai bine să alegi stickere în dimensiuni mai mari pentru sufragerie.

sticker sufragerie
Sticker perete Black Flower Decor 6

Dormitor

În dormitor, suprafața de deasupra patului este cel mai adesea decorată pe toată lungimea laturilor patului, astfel încât, accentele să înlocuiască picturile standard. Pentru dormitor este indicată utilizarea stickerelor în nuanțe calme. Autocolantele de tip oglindă pot fi folosite pe alți pereți.

sticker magnolia
Sticker perete Magnolia Purple Flower

Utilizarea stickerelor in camera copiilor

În camera copiilor, folosește modele vesele, cu supereroi, printese sau stickere educative. Cerul înstelat, curcubeul, fotbalul, cursele de masini, mediul acvatic, planetele și spațiul cosmic, avioanele, dinozaurii, personajele preferate sau animalele din junglă, toate desenate în nuanțe luminoase pentru ca încăperea să fie una plină de viață. Nu ai cum să dai greș cu stickerele decorative dacă te bazezi pe lucrurile care îi plac.

Sticker perete Animals Music Band

Stickere pentru hol

Pe hol, este bine să folosești autocolante care prezintă felinare, teme urbane sau să creezi un zid de cărămidă. O idee foarte bună este să folosești un sticker cu mesaje motivaționale cum ar fi Regulile Familiei Noastre. Imaginea pisicilor poate fi, de asemenea, adecvată. În plus, poți alege stickere care să înfățișeze rame și să amplasezi astfel, cârlige pentru chei.

Utilizarea stickerelor in hol
Sticker perete Regulile familiei noastre

Stickere pentru coridor

Pe coridor, pot fi amplasate imagini cu mesteacăn, flori, felinare, stâlpi, chenare și multe altele. Cel mai bine, este ca peretele să fie decorat până la tavan.

Alte opțiuni pentru utilizarea stickerelor

De asemenea, este posibil să folosești stickere și în baie, însă trebuie să alegi imagini adecvate, cum ar fi cele marine. În baie, tema marină este cea mai potrivită. De asemenea, imaginile volumetrice cu imaginea locuitorilor mării, vor completa efectiv plăcile, mai ales dacă plăcile de faianță sunt monocromatice.

Prin urmare, după ce ai făcut alegerea potrivită, după ce ai analizat cu atenție ce sticker îți va decora casa, unde va fi amplasat fiecare și, în cele din urmă, după ce ai cumpărat stickerele decorative, rămâne să îți îndeplinești planul lipind fiecare imagine pe perete, în locul potrivit.

Pentru inspirație, citește si acest articol. Vezi cum au decorat clientii noștri. Așteptam și pozele tale!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *