Tipuri de stickere si efectele pe care le dau acestea

posted in: casa, Intrebari frecvente | 0

Toate stickerele decorative sunt concepute pentru a oferi interiorului un aspect frumos și finisat. Ele pot fi alb-negru, colorate, volumetrice sau obișnuite. De asemenea, diferă prin mărime, pot fi foarte mici și există și modele care pot acoperi aproape întregul perete. Poți să alegi dintr-o multitudine de tipuri de stickere.

Tipuri de Stickere Oglinda

Un tip neobișnuit este stickerul care poate servi drept oglindă. Stickerele de perete tip oglindă, sunt produse acrilice, peste care a fost aplicat un strat metalizat. Acestea sunt realizate sub diferite forme, pot fi sub formă de flori, fluturi sau forme geometrice. Adesea, designerii lipesc mai multe forme simultan, pentru a forma o anumită compoziție. Stickerele oglindă creează momente strălucitoare într-o cameră, adaugă volum și adâncime și, de asemenea, pot adăuga lumină unei camere mai întunecate

Tipuri de stickere oglinda
Sticker acrilic 3D Stones Mirrors Silver

Stickere 3D

O alta categorie de tipuri de stickere sunt cele 3D. Sunt în esență aceleași autocolante, dar imaginile, datorită efectului 3D, par tridimensionale. Sunt fabricate din diferite materiale: hârtie, țesătură de banderole, folie autoadezivă, care poate fi laminată deasupra pentru a da rezistență.

stickere 3D
Sticker perete Love 3D

Stickere Acuarelă

Stickerele cu acuarelă au un finisaj mat, sunt ușor de lipit și pot fi refolosite. Au efectul unei picturi create în acuarelă.

Tipuri stickere acuarela
Sticker perete Baloons

Tipuri de Stickere cu Fluturi

Autocolantele cu fluturi pot crea efectul fluturilor vii într-o cameră. Arată ușor și blând la suprafață, și de obicei există mai multe într-un set, putând crea pe perete o compoziție a unei pajiști cu fluturi.

Tipuri stickere cu fluturi
Sticker perete Butterflies on the wall

Stickere Fosforescente

Astfel de produse strălucesc în întuneric, ceea ce creează o atmosferă misterioasă, iar copiii le adoră, putând să le privească atunci când merg la culcare, imaginându-și cerul înstelat, fluturi care zboară etc. Această soluție va aduce basmul în camera copiilor.

Tipuri stickere fosforescente
Sticker perete Glow in the Dark Sweet Dreams

Autocolantele se aplică și pe o bază cu un film adeziv, sunt lipite pe lemn, metal, sticlă și alte suprafețe. Lipirea pe hârtie nu este de dorit, deoarece va fi imposibil să îl îndepărtezi fără a deteriora suprafața. Stickerele de perete sunt durabile și pot fi dezlipite fără a lăsa urme pe perete, dacă vrei să schimbi decorul.

Vrei să afli mai multe despre stickerele decorative? Citește și articolul despre întrebările cele mai frecvente primite de la clienții noștri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *